VR apps: keuze voor de testgroepen - deel 2

De VR app keuze voor de testgroepen (deel 2):

VR Mars

Met VR Mars verken je het oppervlak van de rode planeet. Via de app kan je je te voet of met de Mars Rover bewegen door de in 3D weergegeven landschappen van de planeet.


RoundMe

Neem via panoramische 360 graden foto’s een virtueel bezoek aan bekende locaties, steden, monumenten, musea, oude ruïnes, historische gebouwen, natuurgebieden, enz… en dit uit zowat alle landen van de wereld.


Voxel Fly VR

Vlieg met je toestel doorheen een futuristische 3D-stad en en vestig een record door zover mogelijk alle obstakels en tegenliggers te ontwijken.
Cedar Point VR

Ervaar een dolle, virtuele rit op de spectaculaire achtbaan van het Amerikaanse Cedar Point.DS 360

Ook de Vlaamse krant De Standaard experimenteert met VR en 360 graden video om nieuws en journalistieke verhalen te brengen. Je neemt plaats midden in het verhaal voor een verruimende ervaring. De app volgt de bewegingen van je hoofd terwijl je zelf bepaalt.


Within

Ervaar vernieuwende, ontspannende en informatieve virtuele verhalen via 360 graden video in hoge beeldkwaliteit. De app wordt voortdurend aangevuld met nieuwe content van partners zoals Apple, The New York Times, de United Nations, muziekgroepen als U2 en Muse, enz...


Titans of Space

Stap in een virtueel ruimteschip en ga op een interactieve reis in ons zonnestelsel en langs enkele nabije sterren. Tijdens je reis leer je van alles bij over de planeten, de vele manen en allerlei bijzonderheden in de ruimte.


Klik hier voor deel 1 van de VR app keuze.

Populaire posts